Followers

Monday, 28 May 2012

saya rindu blog saya....



 

dear my luvly bloggie...
lama dah asenye ak tak betol2 blogging..sebelakangan ni asyik duk post gambar je..faktornye adalah kemalasan yang membuak-buak tuk menaip..hahhaha,..bukan sebab tu je.,akhir-akhir sem ni fham2 je la kan,,banyak benda yang kena ciapka,,ni tak start study nak final ag ni...hehehe..tp...sejak bila ak ni rajin study awal2,,hahaha..wondering la..emm..pejam celik pejam celik da setahun lebih da blog ni eakk..tp yg aku post tak smpai pun ag 100..hehehe..itulah kemalasan yang terbukti la..okay,,tuk entry yg kali ni aku tengah rajin nk menaip ni..ak nk ceritakan kat my dear luvly bloggie ni how i feel for the last few month in..first felling....



GEMBIRA 
1.First gembira sebab ape eak...sebab result ak kali ni makin baik kot dari sem-sem sebelum ni...memang sebelum ni agak teruk la kot result aku..maklumla byk main and aku ni bapak malasnya nak study..tp sekarang aku ase da berubah da kot ckit..lau tak banyak pn ckit je la..asalkan ad perubahan kepada yang lebih baik..poyo nye ayt....hahahaha.. 
2.second sebab aku dapat dengar lagu bigbang harihari..hahaha..i'm truly damn addicted to bigbang..sehari tak dapat dengar lagu diaorang ase tak best je...i love all of them..bagi aku group dyeorang tak nampak jmbu sgt..and lagu-lagu dyeorang rncak2..ad gak yg slow...tp most  of their songs da best la...tp taste semua orang tak same kan..ada yang minat ada yang tak..atas hak masing-masing..nanti ada concert bigbang kat malaysia nak g tak eak???hehehe..
3.third..pe lagi eak...happy coz there is someone that always there behind you..when you're up and when you're down,,they be there to make trust you no matter what happen..i'm really appreciate you for always be there for me...




EXCITED
Sekarang ni ada satu sebab je yang membuatkan aku excited..hari rabu ni aku nak balik umah..heheheh..heppy sangat-sangat..even tak de pape pun kat umah aku tu tapi perasaan dapat balik umah 2 tak yah nak ckap lah...excited sangat...aku balik kejap je..dlam 4 hari..balik 2 pun coz ada kenduri...tp niat sebenar nak blik sangat 2 sebenarnye nk makan ketupat sotong..i'm craving of it damn much...xde ketupat sotong yang paling best lam dunia ni melainkan yang nenek aku buat..'tok,,along nak tupat sotong..'harap-harap balik ni ada la sotong yewp..Amin...






MARAH+GERAM

1.emm..okay..ni aku nak luahkan ape yang aku geram sangat semenjak dua menjak ni...SELLFISH...memenag aku geram betol la ngan orang macam ni..aku ni bukan lah baik sangat kan...tapi lau nak buat sesuatu pun aku pikir ag ..ni tak...time nak orang tu cari la...time tak nak ko buat bodo cam2 je eak...weyh,,tak kemana pun lau ko share ngn kiteorang..lau ada rezeki ad jgak..lau xde nak buat cmne..tp xyah r nak macam 2 segalai bagai kan..menyampah kot aku tengok...luar lembut tak semestinya dalam pun lembut gak...jgn buat smpi aku sound ko depan-depan sudah r weyh...angin ni--angin...aku pun tak kebulur nak kenal kawan cam ko la...huh!!!!!
2.masalah kedua lak...skrg ni kan aku perasan yang aku ni macam panas baran je...haish...senang betol nak marah orang...alu marah buat senyap takpela,,ni ciap sound lagi...haish...sifat sabar aku memang nipis..tapi hari 2 aku ase aku marah bertempat la kot..aku da order 2,3 kali tak sampai2 jgak..sape tak marah kan...kan da free2 kena ngan aku...ish...




SEDIH

kadang-kadang kita tak perlu sebab kan nak sedih..mood jiwang da masuk..hati dan perasaan yang tak mampu kita duga..siang tadi gembira malam nanti perasaan tu sama kan..kadang-kadang kita mampu menangis tanpa memerlukan sebab...luarr keras tak semestinya dalam pun keras..i'm not heartless person...kasar aku juz to let others not knowing me more...certain person je yg mampu masuk lam hati aku...once they enter i will never let them go again..i admit easy to cry..but not in front of you..i will smile outside but i will cry inside..knowing the truly me,,they will really see a lot of rain in their shoulder....





SPEECHLESS
aku da start lupakan kamu..tp kamu dtg balik ea...saat aku da betol-betol dapat lupakan kamu..kamu cakap kamu teringatkan aku..u make me truly speechless..kamu,,tolong jangan kacau saya lagi boleh???juz be friend ok...tolong jangan sentuh aku lagi eak..dan kamu sorang lagi...jangan buat aku mimpi sampai kebulan,,lau jatuh sakit...i can wait but in really dont wanna hope.....please..


lamenye aku nak siapkan satu entry ni...hahaha...wifiutm ni memang terbaik r...siput pun lagi lagu dari ni...tapi entry ni tak khususkan tuk sape2,,umum tentang perasaan aku...jgn ada yg tersinggung sudah yewp...




 

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers