Followers

Monday, 16 January 2012

MeNyaYaNgiMU-sAlEeM


Bukan kerana paras dan rupa
Menyayangimu sepenuh hati
Bukan kerana emas permata
Cintaku tulus suci...

Bumi yang mana
Tak ditimpa hujan
Lautan yang mana
Tak bergelora...

Begitu juga dengan kasih kita
Penuh ranjau berduri...

Berjanjilah...
Oh...kekasih
Hanya aku...
Bertahta dihatimu

Buangkanlah...
Kesangsian...
Hulurkanlah...
Seribu kasih sayang

Oh...oh...oh...

Usah diungkit
Sejarah dulu...
Luka yang pahit
Biarkan berlalu...

Selagi nyawa...
Dikandung badan
Engkau tetap kusayang...


HOmE sWWeT HoME...


home sweet home..the best place ever...sape tak suka balik umah..bg aku kat umah aku la tempat paling best dalam dunia ni...xde tempat lain da...hahaha..walau sekecik mane umah kita,,seburuk mane umah kita,,,that is the best place that we love love it..reasonnye????okay,,for me lar,,kat cni aku dibesarkan,,kat cni la aku mula2 belajar mengenali dunia...belajarr mengenali erti hidup..

dulu zaman aku selalu nak sangat kua dari umah,,,duk kat tempat lain...tapi bukan means aku nak lari dari umah just duk kat tempat lain,,,jarang2 balik umah ke...now,, i get to do that...but for me my home just the best place for me...since form 1 smampai sekarang aku duk asrama...dari tempat yang paling dekat,,kuala abang ke gambang pahang,,and now tempat paling jauh johor bharu...walau sejauh mane aku pergi,,time yang paling best and yg paling ditunggu2 adalah saat nak balik umah...hahaha..


okay,,tapi tak semua sependapat ngan aku kan...aku pernah jupe jugak ngan budak yang tak sukew balik umah dyeowng...aku pun xpasti kenapa...mgkin dye owg ad sebab tersendri kot..hahaha...ikut la dyeowg..yang pasti i'm happy with my life right now!!!



Friday, 13 January 2012

sayonara sem III

pejam celik,pejam celik da habis da sem 3 ni...cepat betol masa berlalu..tapi sem ni terasa teramat pendeknya...teringat lagi saat family aku datang hantar dari terengganu..kiteorang jalan same2..syok nye..sekarang da nak balik cuti balik da..huhuhu...yeayyyyy...CUTI!!!!!!!!!!!saat yang paling aku tunggu2...saat yang amat membahagiakan dalam hidup aku dapat pulang ke kampung halaman..hahaha..aku suka!!!!!!

balik umah ni aku da susah da nah on9...dan blog ni kakn berhabuk la...lau aku rajin leh la update kot...hehehe...tp memang da lame aku tak update blog ni...ketandusan idea mungkin..xtau ape yang hendak ditulis dan diluahkan..pengalaman pun xde yang baru..everyday just be the same...nothing special and interesting...

tapi ari ni teramat la penting sebabnya aku da habis exam dan aku nak balik umah..hahaha..suke3..sem 3,,maknanya da habis setahun setengah aku duk kat UTM, sanjungan bangsa ni..hehehe..I LOVE UTM!!!tetibe lak emo syg UTM...heehhe..sem 3 ni xbyk pun yg menarik,,just kiteorang pg singapore ye la awal sem hari 2...best la jgak kot...sem depan nak gi mana eak????hehehe..

ok..petang ni aku nak g enjoy semntara nak tunggu balik malam ni..enjoy la sangat kan...budak21 ni nak gi karaoke,,aku nak gi beli barang ckit tuk adik2 aku...maklumla,,akak yang baik kan...hehehe..perasan lebih...nak g tebus baucer buku jugak sebenarnya...xsabar ni nak g beli novel...hahahah...

ok..penat da menekan keyboard ni...nak kemas barang da..malam ni kan nak balikk...yeay...BALIK...hahaha...doakan aku selamat sampai dan selamat pulang ke UTM ni lagi eak...



::DONE::

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers