Followers

Thursday, 29 November 2012

second draft final exam..

- 3.1.2013 = analytical jam 2.30pm-5.30pm
- 8.1.2013 = instrument jam 9am-12pm
- 9.1.2013 = CRE jam 9am-12pm

- 11.1.2013 = pollution jam 3pm-6pm
- 14.1.2013 = separation I jam 9am-12pm..
 
 
 
 
p/s: cepatnye masa berlalu,,,nk habis sem pulak dah..huhu

Friday, 23 November 2012

cerita sem 5..=(



 ASSALAMUALAIKUM...

lama da tak menaip sebetul-betulnye dalam blog ni. besenye post gambar je. tak pun juz kata-kata yang mungkin menarik hati. me and my life. entry dat i havent done so far after a really long long me. malas mungkin. if it's perosyafira malas itu selalu ada..Allah,, jauhkan aku dr sikap malas tu..

me,third year,,5th sem kat UTM..cepatkan masa berlalu..pejam celik pejam celik da tahun tiga kat cini..da jadi double senior...senior la sangat..poyo je lebih..teringat lagi saat2 ma,abah,ayh ngah ngan cek ngah hantar mase mula-mula nak masuk UTM dulu..how the times flies....=,='

semester 5,,such a tough sem for me..penah weyh..3 lab means 3 lab report setiap minngu..3 subject menghafal,,2 subjek mengira..hampir 4 sem aku duk kat cini sem ni la paling banyak kena menghafal..mati la aku...hukhukhuk...me???betol2 haru lau bab membaca ni...seriously,,time SPM dulu boleh orang duk study sejarah aku duk pulun buat bend lain..mau malasnye nak membaca 2,,dan sekarang lagi teruk sampai ada 3 sekaligus yang kena baca dan hafal..mau tak muntah hijau aku..uuuwwweeeeekkkkkk

setelah 4 sem otak kami ni di rolling ngan subjek kira2 je tetiba 360degree pusing kena hafal..mau tak ting tong budak-budak ni menghafal..susah nak terima weyh..sampai ad yang wondering kita engineer to be k doctor to be??nacib xde subject bio je,,lau tak aku da drop awal-awal..hahaha..yang pasti amat stress dengan subjek2 tersebut sem..Allah,, tolong hamba-Mu yg kerdil ini untuk teruskan..huhu..='(



just smile hopes everything gonna be alright..=)



Wednesday, 21 November 2012

Teman

teman,,
aku bukanlahpembimbing yang mampu buatmu sejahtera di duni ini,,
aku hanyalah penasihat yang mampu berkata-kata
agar kita sama-sama menjaga ukhuwah anugerah Ilahi,,
ku tak mengharap belas darimu sahabat,,
yang ku mahu agar kau tahu
ukhuwah kita akan menjadi seperti untaian tasbih yang sentiasa berterusan..
ingatlah janji-Nya..
itulah satu kepastian,,
doaku buatmu tak pernah putus sahabat,,
kerna ku tahu,,
sahabat adalah anugerah Allah yang tak ternilai...
maafkan aku jika ada kesilapan selama kita berkawan...

p/s : thanx for being my friend..who r u,,,n where r u,,once we r friend we always friends..
i do love u...=))

Friday, 9 November 2012

cuti midsem yeay!!!!!!

slmt bercuti semua...nk blik Terengganu tercinta da mlm ni...oyeah...suka amat...merehatkan otak sekejap sebelum menempuh minggu-minggu yang makin menterabutkan selepas ni...tp,,,cuti pub tetap ada assignment yang kena buat..bersabarlah duhia hati...yang paling penting jaga diri yewp emua..Assalamualaikum..


HOME SWEET HOME..

Wednesday, 7 November 2012

muka-muka kepoyoan di aidiladha...=)






My new keyboard..hewhewhew...

Assalamualaikumm.....
fuh,,fuh,,fuh,,fuh,,bapak bersawang blog ni...
kenapakah????sibuk mungkin..maklumlah da masuk tahun 3 kan...
da jadi double senior la kononnya...
hakhakhak...junior sendiri pun tak kenal..bgus punye senior kan...
entry ni sebenarnya nak ckap ak sa beli keyboard baru jewp..hahaha..
keyboard laptop aku rosak baru-baru ni..haru weyh nk buat keje...
lab report nye...assigmentnye lagi..walaupun bukan emua huruf yg rosak tp bila huruf penting cam A ngn S rosak yg 2 yg jadi seksa amat 2..huhuhu..merana la aku 2,3 minggu nk guna on screeen punye keybord...
nk updte blog pun jadi mlas..
padahal masa keyboard elok pun malas nak update blog..hahaha...
tp mlm ni balik dr beli keyboard terus update blog..*semangat2...
nak test keyboard baru la kononnya...
nanti bersawanag balik blog ni mungkin....
hahahahahahahahahahahaha...
ksian si blog punyai tuan seperti ak...
yang pasti malam ni aku suka and happy sebab dapat guna keyboard baru...hahahaha
HAPPY,,,HAPPY,,,,,HAPPY...

large and flat surface +soft and silebt key + full size number pad +wider key caps gap + ultra slim +application launch keys..

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers