Followers

Saturday, 24 December 2011

it,s gonnan be me..

Ooh yeah
You might've been hurt babe
That ain't no lie
But you seem to mark up and go, whoa
I remember you told me
That it made you believe in no man, no cry
Maybe that's right
Every little thing I do
Never seems enough for you
And you don't want lose it again
But I'm not like them
Baby when you finally
Get to love somebody
Guess what ?
It's gonna be me
You got no choice babe but to move on
And you know there ain't no time to waste
The future's too bright to see
But in the end you know it's gonna be me
And you can't deny
So just tell me why
Every little thing I do
Never seems enough for you
And you don't want lose it againBut I'm not like them
Baby when you finally
Get to love somebodyGuess what ?
It's gonna be me
(It's gonna be me)
Ooh yeah
There comes a day
When I'll be the one you see
It's gonna be me
All that I do
Is not enough for you
I don't wanna lose it
But I'm not like that
When finally you get to love
Guess what ?
Every little thing I do
Never seems enough for you
And you don't want lose it again
But I'm not like them
Baby when you finally
Get to love somebody
Guess what ? It's gonna be me





Thursday, 22 December 2011

akhirnya...

okay,,alkisahnya begini...masa first sem first year dulu,,kos aku wajib amik subjeck introduction to engineering..untuk subject ni kiteorang kena buat satu project about sustainable living condition..project 2 kira pertandingan la jugak..rezeki group kiteorang..Alhamdulillah kiteorg menang tempat pertama...and hadiah nya ialah sebuah basikal sebuah seorang yang berharga rm400 sebuah..

tapi masalahnya,,hadiah untuk menang 2 bukan dapat masa 2 jgak tapi selepas setahun bru la aku dapat hadiah 2..maknanya sekarang la aku baru dapat hadiah 2..selepas setahun menang..hahaha..bila pikir2 balik lucu lak ase..kiteorang xnak dapat basikal 2 sebab ase macam x guna sangat so, kiteorang berusaha untuk dapat duit rm400 sorang..last2 aku dapat la jugak duit 2..

sebagai kenangan atas usaha dan titik peluh aku untuk menang pertandingan 2 aku beli la something yang aku leh wat kenangan..dan xde bnda lain da yang aku akan beli selain daripada kasut.,..hehehehehehe..

tapi harga kasut ni xsampai la 400..hehhehe

ni sampingan je....hehehe

comel x kasut 2???comel kan3????hahaha..perasa...


::DONE::

Wednesday, 21 December 2011

Avril Lavigne - When You're Gone

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
All the words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
they lie on my floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take


Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
And when you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah Yeah

All I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe, I need to feel you here with me
Yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear will always get me through the day
And make it OK
I miss you



D.E.N.D.A.M

ok..da lme da xupdate blog tetibe update tajuk dendam...masalah2..tp sekarang aku memang tengah ada masalah..masalah berdendam ni..aku tau berdendam tu tak elok kan,,,tapi bile da geram sangat-sangat memang tak bleh buat ape la..ape yang dye buat ase nak balas balik..

aku bukan lah perfect kan..tak ade orang yang perfect dalam dunia ni...tapi serious care engkau membuatkan aku meluat, menyampah, semua ada la..lau boleh aku ase aku nak tenyeh2 je muka engkau sekarang ni..tp sabar aku boleh dikawal lagi la...

geram la dengan perangai engkau yang tak faham2 bahasa 2..eeeeiiiiii,,,aku tangah geram betol sekarang ni...SABAR,,SABAR,,SABAR,,.huhuhuhu...
tolong eak jangan buat aku sampai hilang sabar dengan perangai engkau yang ntah pape 2..huh!!!

tapi,,
nasihat aku buat semua,janganlah kita menyimpan dendam..tak elok 2..takut nanti memakan diri sendiri..aku inysaAllah tidak akan membalas dendam,,selagi aku mampu bersabar, aku sabar...ok??hehehe..SMILE..=)


Friday, 2 December 2011

Angka menaik...


ok..tanggal 12 malam ni genap umur ak 20 tahun...20 tahun???ya..angka menaik 1..dari 19 kpd 20...menaik 2 kan..hehehe...bawu terasa ketuaan diri ini...tapi muda ag asenye...hahaha..


hehehe..credit to my frens, k.ayu, ayu, shu, emi n my rumate 4 da suprise...serious terkjut aku..pandai korang berlakon eak..bleh menang award da 2..haha..really appreciate it..for da cake, for da suprise  thank you so much from da bottom of my heart..luv u olls more la..hehehe...



sedap kek 2...hehehe..
sekarang da genap umur 20 tahun..lau ikut la owang cakap da matang la kot..tapi aku ni macam xpercaya agi aku da 20 tahun..siyes cepatkan masa berlalu...nak umur belasan tahun lg..ase remaja agi..huhuhu..sekarang da 20tahun, usia untuk mematangkan diri sendiri..selama 20 tahun aku bernafas kat atas muka bumi milik Allah ini,,banyak khilaf yang pernah aku lakukan..banyak benda yang ingin aku kecapi..banyak benda yang aku da harungi..

semua tu pengalaman,,pengalaman yang sangat berharga yang aku akan treasure satu hari nanti..semoga permulaan angka 20 ni akan dapat membawa seribu kebaikan dan rahmat. aku berharap moga dapat menjadi insan yang lebih berguna..

Amin..

::DONE::


Thursday, 1 December 2011

tanya sama hati =,=


Tanya sama hati mengapa ku berduka
Tentu jawab hati kerana diri terluka
Tanya sama diri mengapa aku disiksa
Tentu jawab diri kerna dia tak setia
Curang dalam cinta oh sedihnya
Umpamakan ranting-ranting yang kering
Kau pandang diri ini dengan sebelah mata
Percintaan ku harap-harapkan
Bertukar jadi api dan membakar diri
Mujurlah ku cepat bersedar
Sebelum terlajak jauh menyayangi dirimu
Mujur juga kita dah berpisah
Kalau tidak mungkin ku menyesal tidak suka
Hujan malam-malam ini bagaikan simpati
Melihat diriku ini sedih sekali
Hati menangis siapa tahu
Jiwa merintih tak menentu
Namun ku gagahi untuk berdiri
Pasti luka ini sembuh kembali


my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers