Followers

Friday, 23 November 2012

cerita sem 5..=(



 ASSALAMUALAIKUM...

lama da tak menaip sebetul-betulnye dalam blog ni. besenye post gambar je. tak pun juz kata-kata yang mungkin menarik hati. me and my life. entry dat i havent done so far after a really long long me. malas mungkin. if it's perosyafira malas itu selalu ada..Allah,, jauhkan aku dr sikap malas tu..

me,third year,,5th sem kat UTM..cepatkan masa berlalu..pejam celik pejam celik da tahun tiga kat cini..da jadi double senior...senior la sangat..poyo je lebih..teringat lagi saat2 ma,abah,ayh ngah ngan cek ngah hantar mase mula-mula nak masuk UTM dulu..how the times flies....=,='

semester 5,,such a tough sem for me..penah weyh..3 lab means 3 lab report setiap minngu..3 subject menghafal,,2 subjek mengira..hampir 4 sem aku duk kat cini sem ni la paling banyak kena menghafal..mati la aku...hukhukhuk...me???betol2 haru lau bab membaca ni...seriously,,time SPM dulu boleh orang duk study sejarah aku duk pulun buat bend lain..mau malasnye nak membaca 2,,dan sekarang lagi teruk sampai ada 3 sekaligus yang kena baca dan hafal..mau tak muntah hijau aku..uuuwwweeeeekkkkkk

setelah 4 sem otak kami ni di rolling ngan subjek kira2 je tetiba 360degree pusing kena hafal..mau tak ting tong budak-budak ni menghafal..susah nak terima weyh..sampai ad yang wondering kita engineer to be k doctor to be??nacib xde subject bio je,,lau tak aku da drop awal-awal..hahaha..yang pasti amat stress dengan subjek2 tersebut sem..Allah,, tolong hamba-Mu yg kerdil ini untuk teruskan..huhu..='(



just smile hopes everything gonna be alright..=)



my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers