Followers

Friday, 13 January 2012

sayonara sem III

pejam celik,pejam celik da habis da sem 3 ni...cepat betol masa berlalu..tapi sem ni terasa teramat pendeknya...teringat lagi saat family aku datang hantar dari terengganu..kiteorang jalan same2..syok nye..sekarang da nak balik cuti balik da..huhuhu...yeayyyyy...CUTI!!!!!!!!!!!saat yang paling aku tunggu2...saat yang amat membahagiakan dalam hidup aku dapat pulang ke kampung halaman..hahaha..aku suka!!!!!!

balik umah ni aku da susah da nah on9...dan blog ni kakn berhabuk la...lau aku rajin leh la update kot...hehehe...tp memang da lame aku tak update blog ni...ketandusan idea mungkin..xtau ape yang hendak ditulis dan diluahkan..pengalaman pun xde yang baru..everyday just be the same...nothing special and interesting...

tapi ari ni teramat la penting sebabnya aku da habis exam dan aku nak balik umah..hahaha..suke3..sem 3,,maknanya da habis setahun setengah aku duk kat UTM, sanjungan bangsa ni..hehehe..I LOVE UTM!!!tetibe lak emo syg UTM...heehhe..sem 3 ni xbyk pun yg menarik,,just kiteorang pg singapore ye la awal sem hari 2...best la jgak kot...sem depan nak gi mana eak????hehehe..

ok..petang ni aku nak g enjoy semntara nak tunggu balik malam ni..enjoy la sangat kan...budak21 ni nak gi karaoke,,aku nak gi beli barang ckit tuk adik2 aku...maklumla,,akak yang baik kan...hehehe..perasan lebih...nak g tebus baucer buku jugak sebenarnya...xsabar ni nak g beli novel...hahahah...

ok..penat da menekan keyboard ni...nak kemas barang da..malam ni kan nak balikk...yeay...BALIK...hahaha...doakan aku selamat sampai dan selamat pulang ke UTM ni lagi eak...



::DONE::

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers