Followers

Thursday, 7 April 2011

mAsAk-mAsak~~

wauuuu,,
masak!!...
dgr tjuk entry mcam aku ni seorg suri rumah berjaya je..
hahahaha..
sbnrnye la kan,,,
ak x masak pun..
rapi ak sedang mengopy and pastekan resepi dari internet,,
hajat nak masak time cuti pnjang nanti..
hahaha..
(masak k???ntah la...hahaha..)
aku suka masak kuih2...
tak pun puding..
yang macam lauk paku ni malas la ckit...
tapi lau bab2 kuih aku rajin..
hehehe..
abah aku paling suka makan puding kokteil yang aku buat...
mmg dye suke la..
lau satu periuk aku buat setengah 2 dye la yang habiskan..
hehehehhe...
setiap kali kau balik mesti da ada setin kokteil ngan setin susu atas peti sejuk..
tggu masa nak suh ak masak je...
hehehe..
abah2..
*along syg abah sgt2....6ti balik along masak lagi ea,,,*
lau ada sape2 yang teringin nak copy and try resepi gak.. try bkak page ni..
http://www.myresipi.com/

enjoy ur self eak...

No comments:

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers