Followers

Tuesday, 26 April 2011

:::MeI ChAn No ShItsUjI:::

jatuh cinta,,,jatuh cinta...huhuhuhu...
org tengah semangat study tuk exam,,
ak pulak cibuk duk jatuh cinta...
hehehehe...jatuh cinta kot dengan cerita jepun ni...
hero dye....aduh,,,machonye...
hahahaha..
bse la 2 pompuan kan....
meh ak cite skit2 sal drama ni...
al-kisahnye sal sebuah sekolah di Tokyo bernama ST LUCIA..
sekolah ni ialah sekolah untuk pelajar perempuan untuk menjadi seorang perempuan sejati @ lady.
setiap seorang pelajar dalam sekolah tesebut wajib memiliki seorang butler..
butler 2 mestilah hensem dan terlath...
suatu hari, seorang butler yang paling popular kat sekolah 2, SHIBATA RIHITO,.
datang untuk menjadi butler kpd seorang perempuan kg yang baru kematian ibu bapa nya...
lpas 2 berlaku lah perkara yang cdeh, klakar, gram dan macam-macam lagi la..
lau nak tahu kena tgk sndiri la..
tp bg ak,, cite ni memang best gler2 la....
BEST,,BEST,,BEST...hehehe...<sbbnye hero 2 macho gler...hahahaha>


 ni semua classmate kate kelas heroin 2...bersama ngan butler masing2...





haaaa,,,ni la hero dengan heroin dye...heroin dye sempoi gler tp kiut sngat2..hero plak xyah kate r...hensem...
hahahaha,,,ni ak punye tau..
hensem kan....aku punye tau...jgn amik...i'm in love...hahahaaha

my blog's old

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My oLd~~

Daisypath Happy Birthday tickers